Wad's Up Yoga Texel

Wat is Wad’s Up Yoga?
Wad’s Up Yoga komt van het concept Pop-up yoga. Yoga op verschillende locaties. Wad’s Up Yoga komt dus naar jou toe maar zal je ook bijzondere plekken op het eiland Texel laten zien.
Er zullen vaste lessen per week worden georganisseerd. Daarnaast zullen er lessen plaats vinden op verschillende locaties op het eiland. Deze locaties worden van te voren door gegeven via social media en zullen je niet teleurstellen; denk aan duinen, bos, strand, restaurant met ontbijt na afloop etc. Matjes en props worden verzorgd.

Waarom Wad’s Up Yoga?
Na vele jaren te hebben gereisd en veel inspiratie op te hebben gedaan is het tijd om het iets dichter bij huis te zoeken; Wad’s Up Yoga is ontstaan. De nomade in mij blijft niet stil zitten, vandaar dat ik nog steeds rondtrek maar dan op kleinere schaal namelijk op het eiland Texel.

Tijdens mijn reizen heb ik les gegeven op de meest prachtige plekken; in het midden van de jungle, op het strand, in de bergen, tussen de wolken (ja echt!) en noem maar op. Het waren voornamelijk lessen in de buitenlucht en dat vond ik een van de fijnste dingen. In contact komen met de natuur en frisse buitenlucht te ademen terwijl je door de asanas (houdingen) beweegt met op de achtergrond muziek van dansende golven en zingende vogels. Voor mooie natuur en schone lucht hoef je niet ver te reizen, ons eigen land heeft namelijk genoeg te bieden. En op welke plek in Nederland heb je schonere lucht dan op Texel? Daarom breng ik Wad’s Up Yoga graag naar Texel.

Wie is Wad’s Up Yoga?
Wad’s Up Yoga is het idee van Myrthe Capitain (Yoga Mimi). Ik, Myrthe, ben een gekwalificeerd yogadocente in Ashtanga, Vinyasa, Hatha en Yin yoga. Mijn lessen zijn voor iedereen. Je hoeft niet lenig te zijn om in mijn lessen mee te kunnen doen. Als je ademt, doe je het al goed. De lessen zijn toegankelijk voor jong en oud.

Wat is de yoga stijl?
Ochtend :Vinyasa; In de ochtend warmen we rustig op door zacht te bewegen met de ademhaling en bewegen we door een flow van asanas (houdingen) om energie op te wekken in het lichaam en ons klaar te maken voor de dag.
Avond: Yin / Restorative; In de avonden zullen we wat kalmere houdingen aannemen om de dag te verwerken en ons lichaam klaar te maken voor de avond en rust. We houden de asanas (houdingen) een paar minuten vast om zo ruimte te creëren om het lichaam dieper te laten ontspannen. Je krijgt de gelegenheid te voelen wat de houding voor jou lichaam een geest doet.

Hoe werkt het?
Om op de hoogte te blijven van waar de yoga lessen zullen plaats vinden volg Wad’s Up Yoga yoga op social media. Het enige wat je hoeft te doen is checken waar de les zal zijn en daar heen te komen. Aanmelden wordt gewaardeerd maar is niet noodzakelijk. Mocht je last minute besluiten te komen, ben je van harte welkom. Matjes en props worden verzorgd maar je mag natuurlijk je eigen mat meenemen. Betalen kan achteraf via online betalen of contant.

Hoe meld ik me aan?
Aanmelden kan via de mail: info@yogamimi.org of whatsapp: +31638700809.

Wat zijn de kosten en hoe betaal ik?
Losse les (75 minuten) : 10 euro
5 lessen : 45 euro
Privé lessen: Prijs in overleg

Betalen kan contact of via online betalen.

Privé yoga / Groepen
Het is ook mogelijk om voor privé gelegenheden Wad’s Up Yoga te boeken. Heb je bijvoorbeeld een huisje gehuurd met de familie en wil je samen een lesje doen in de tuin? Heb je een vrijgezelle feest op het eiland? Wil je wat meer persoonlijke aandacht en een les alleen boeken? Alles is mogelijk en ik bespreek graag opties samen met jou.